Vacanta de Rusalii: idei practice pentru 2016 - Ziua fara datorii

Îndrumare

Vacanţa de Rusalii: idei practice pentru 2016

recuperare creante

V-aţi hotărât cum petreceţi mini-vacanţa de Rusalii? În timp ce anumite persoane şi-au rezervat din timp bilete pentru vacanţă, încă nu este prea târziu să faceţi un plan, astfel încât să vă bucuraţi din plin, dar cu bani puţini.

 

Am făcut o listă cu idei pentru vacanţa de Rusalii, care să vă inspire:

O locaţie apropiată înseamnă mai puţini bani cheltuiţi pe transport

Gândiţi-vă ce atracţii sunt chiar în preajma locuinţei: puteţi alege să vizitaţi cea mai apropiată Grădină Zoologică, un complex turistic de lângă un lac, etc. Primul pas este să stabiliţi un buget şi apoi o destinaţie.

 

După ce aţi stabilit locaţia, alegeţi cea mai practică variantă de transport. Combustibilul de care ar avea nevoie maşina personală pentru a vă duce la destinaţie este prea scump? Alegeţi altă variantă: tren, maxi taxi, etc. Dacă destinaţia este aproape, puteţi face o plimbare cu bicicleta!

 

O locaţie scumpă nu înseamnă obligatoriu servicii de calitate

Verificaţi posibilităţile de cazare, înainte de a ajunge la destinaţie. Găsiţi pe internet site-uri cu liste de pensiuni şi hoteluri. Cu cât o ofertă este mai detaliată, cu atât mai bine: verificaţi preţurile, imaginile camerelor şi recenziile altor turişti. Apoi sunaţi şi rezervaţi o cameră, dacă nu vă întoarceţi acasă în aceeaşi zi – pentru că şi aceasta este o soluţie: vă puteţi distra cu bani puţini, plecând de dimineaţă către destinaţie, distrându-vă până seara (faceţi o plimbare la munte, căţăraţi-vă prin copaci într-un parc de aventură, etc.) şi apoi întorcându-vă acasă.

 

Strângeţi echipa!

Întrebaţi familia sau prietenii dacă şi-au făcut deja planuri pentru vacanţa de Rusalii. De obicei grupurile mai mari, au anumite beneficii: reducere la cazare, preţul carburantului se împarte la mai mulţi, etc.

 

Vacanţă plăcută!

Save