Scrisoare catre parinti pt anul scolar 2015-1016. Sfaturi KRUK

Îndrumare

Scrisoare către părinţi: pregătirea pentru anul şcolar 2015-2016. Sfaturi de la KRUK

kruk forum an scolar 2015 2016

Dragi părinţi,

Micuţii voştri se pregătesc de o nouă aventură, anul şcolar 2015-2016 este aproape, iar voi, ca părinţi, ar trebui să vă asiguraţi că le oferiţi condiţiile necesare pentru a avea un an în care să înveţe multe lucruri şi să se bucure de experienţe frumoase.

Ştiţi, probabil, că urmează cheltuieli „didactice”. Important este să vă păstraţi calmul. Documentaţi-vă şi creaţi o listă cu lucrurile de care au nevoie copiii voştri.

Echipa KRUK vă propune câteva idei pentru a începe anul şcolar în forţă: Mai întâi alocaţi un buget pentru cumpărarea rechizitelor şi a altor lucruri de care au nevoie copiii in primele zile de şcoală: ghiozdan, creioane colorate, acuarele, etc.

Comparaţi preţurile acestor produse înainte, nu vă grăbiţi să cumpăraţi din primul magazin. Diferenţele de preţ vă pot ajuta să faceţi mici economii din bugetul iniţial. Dacă nu aveţi timp să mergeţi la mai multe magazine, puteţi verifica preţurile online.

În cazul în care copiilor voştri le plac anumite personaje din desene sau din filme, puteţi cumpăra un ghiozdan simplu pe care ulterior să îl personalizaţi împreună.

Începeţi anul şcolar 2015-2016 cu dreptul şi nu vă lăsaţi pradă impulsului cumpărăturilor. Nu depăşiţi bugetul stabilit iniţial.

Cosmina Marinescu, Director de Operaţiuni în cadrul KRUK România, explică faptul că emoţiile de la începutul şcolii nu sunt resimţite doar de către elevi, ci şi de către părinţi. Cheltuielile pot fi uneori destul de mari, dacă emoţiile nu sunt stăpânite şi nu se planifică un buget. Sfatul echipei KRUK este să se respecte lista de cumpărături şi să nu se depăşească bugetul.