Kitul românului cu datorii la o firmă de colectare debite - Ziua fără datorii

Îndrumare

Kitul românului cu datorii la o firmă de colectare debite

Este o provocare să găseşti bani acolo unde aparent se cheltuiesc toate veniturile lunare. Dacă mai ajungi şi la o firmă de colectare debite pentru o datorie restantă, creativitatea şi puterea de a face economii au tendinţa să scadă. Pentru astfel de situaţii KRUK a creat kitul datornicului român: o serie de calculatoare disponibile aici, care să te ajute să faci economii acolo unde nu credeai că se mai poate.

Calculatoare gratuite de la o firmă de colectare debite

Calculatorul bugetului personal

Totul porneşte de la veniturile totale lunare; le inserezi, apoi completezi ce cheltuieli lunare ai. La final vei vedea dacă îţi rămân bani pentru economii şi ce grupuri de cheltuieli au cea mai mare pondere din veniturile tale. Vei putea echilibra balanţa, acolo unde este necesar, pentru a face economii şi a fi mai repede fără datorii. Rezultatele calculalelor pot fi printate sau salvate pe dispozitivul tău (doar tu ai acces la ele).

Calculatorul de cheltuieli

Cât cheltuieşti în fiecare săptămână pe dulciuri, mese în oraş sau comandate de la restaurant, ziare şi reviste, ţigări şi alcool? Dar pe lună, trimestru sau an? Acum este uşor de calculat, foloseşte acest calculator; sub el vei găsi şi sfaturi pentru a face economii.

Calculatorul sumelor mici

Acest calculator porneşte invers faţă de cele prezentate anterior: mai întâi trebuie să spui cât vrei să economiseşti pentru a face o anumită achiziţie. Vei afla cât trebuie să economiseşti zilnic, săptămânal şi lunar pentru a-ţi atinge obiectivul într-un an.

Fondul de rezervă

Cât de mare să fie fondul de rezervă? Valoarea acestor economii ar trebui personalizată în funcţie de stilul tău de viaţă, ceea ce înseamnă automat că depinde inclusiv de puterea ta financiară. Foloseşte calculatorul fondului de rezervă pentru a afla care este suma necesară în cazul în care apare vreo urgenţă. Vei afla rezultatul pentru 3, 6, şi 12 luni.

 

Atât timp cât sunt gratuite şi durează foarte puţin completarea câmpurilor calculatoarelor, se poate spune că sunt o metodă eficientă de a-ţi face ordine în buget. Kitul datornicului format din cele 4 calculatoare KRUK poate fi folosit gratuit, de pe orice dispozitiv, la orice oră.