Idei de cadouri pentru ea de 1 şi 8 martie. Citate despre mame - Ziua fără datorii

Îndrumare

Idei de cadouri pentru ea de 1 şi 8 martie. Citate despre mame

firme de colectare a datoriilorSe spune că luna martie este luna femeilor.

Poate fi considerată o lună a provocărilor, pentru că vrei să oferi cât mai multă bucurie, cât mai multor femei importante din viaţa ta, dar să rămâi fără datorii. Dacă ai de plătit rate pentru un bun achiziţionat anterior, cu atât mai mult ar trebui să eviţi situaţia de a nu mai putea plăti ratele.

 

În speranţa că te vor ajuta, găseşti mai jos câteva idei de cadouri pentru mame de 1 martie şi 8 martie:

Brăţara împletită – printre accesoriile femeilor, cel mai des întâlnită este brăţara. O brăţară împletită, în două culori, alb şi roşu, poate fi un un cadou pentru ea de 1 martie.

Eşarfa – primăvara nu este nici prea frig, nici prea cald, dar dimineaţa cu siguranţă este răcoare şi femeile nu pot merge cu „gâtul gol”. Ţine cont de preferinţele vestimentare şi alege o eşarfă colorată, înflorată sau haioasă.

Spumant de baie – ce poate fi mai relaxant decât o baie caldă, înmiresmată, cu multă spumă? Oferă un cadou frumos – spumant de baie lichid, solid ca un săpun (candy) sau fulgi de săpun.

Papuci de casă – multe femei se plâng că au picioarele reci. Ce zici de un cadou de 8 martie constând într-o pereche de papuci de casă, frumoşi şi comozi?

Flori la ghiveci – florile la ghiveci se pot dovedi mai ieftine decât un buchet de 7 trandafiri. În plus, au şi o durată de viaţă mai mare.

O cană „veselă” – oricine foloseşte cana dimineaţa, indiferent că este vorba de ceai, apă, lapte sau cafea. Având în vedere că o cană este printre primele lucruri folosite la început de zi şi că uneori dimineţile nu sunt tocmai frumoase, mai ales când trebuie să pleci la serviciu, o cană haioasă îi poate înveseli ziua.

Ochelari de soare – nu sunt doar un accesoriu de modă, ci şi o măsură de protecţie a ochilor. Chiar dacă are deja o pereche de ochelari de soare, îi poţi lua un model în altă culoare. Ţine cont de sfaturile prezentate mai sus, la eşarfă – alege în funcţie de preferinţele vestimentare.

Prosoape de bucătărie – foarte adesea, când găteşti, prosoapele de bucătărie se udă repede. Oferă-i un nou set de prosoape, astfel încât să aibă la îndemână oricând un prosop pentru mâini şi vase.

 

Citate de la celebrităţi despre mame

Revista Harper’s Baazar a publicat de-a lungul timpului interviuri foarte interesante cu celebrităţi. Citeşte ce părere au ele despre mamele lor:

Sean Hepburn Ferrer, fiul celebrei Audrey Hepburn: „Mama mea era în realitate la fel ca şi pe marile ecrane: modestă, umilă, haioasă, emotivă, puternică, delicată.”

Lady Gaga: „Obişnuiam să ascult cu mama mea Billie Holiday în fiecare duminică.”

Kate Hudson: „Mama mea nu ne cumpăra multe lucruri. Cred că vroia să ne întipărească în minte asta, deşi aveam un stil de viaţă privilegiat.”

Kourtney Kardashian: „M-a învăţat despre echilibrul care trebuie să existe între a fi mamă şi a avea o relaţie – ea şi tata aveau o relaţie minunată. Le făcea pe toate, asta m-a învăţat şi pe mine.”