Cum să pregătiţi bugetul lunar - Ziua fără datorii

Îndrumare

Cum să pregătiţi bugetul lunar

 

Pentru a reuşi sa vă puneţi la punct un plan al bugetului lunar, este indicat să ţineţi o evidenţă clară a cheltuielilor zilnice, dar şi a economiilor lunare.

Un prim pas care ajută la începerea creării bugetului este să vă organizaţi facturile curente, să le însumaţi si să verificaţi când trebuie să efectuaţi plăţile. De asemenea, este nevoie să realizaţi o listă care să conţină cheltuielile necesare într-o lună.

Pentru pasul doi vă recomandăm să descărcaţi aplicaţia KRUK Planner. Grupul KRUK a creat această aplicaţie cu scopul de a ne ajuta sa ţinem evidenţa cheltuielilor zilnice, de a ieşi din datorii şi de a încerca să economisim.

Pasul trei – acum că v-aţi organizat facturile şi aveţi aplicaţia descărcată, puteţi introduce sumele iar aplicaţia o să scadă cheltuielile din venituri. Un alt beneficiu este că la final aflaţi cât aţi reuşit să economisiţi în luna respectivă.

Un ultim pas, care vine cu scopul de a economisi cât mai mult, este să citiţi sfaturile afişate . Cu ajutorul acestora puteţi reduce consumul de energie electrică şi de apă.

 

 

Puteţi descărca gratuit calculatorul de cheltuieli:

Varianta pentru Android click aici.

Varianta pentru iOS click aici.