5 paşi pentru a fi fan tenis, fără datorii - Ziua fără datorii

Îndrumare

5 paşi pentru a fi fan tenis, fără datorii

5 pasi turneu tenisTenisul a început să câştige popularitate la noi în ţară şi este normal să vreţi să vă încurajaţi jucătorii favoriţi. Acest lucru nu este tocmai la îndemâna oricui, mai ales când vorbim despre competiţii precum US Open, Wimbledon, Roland Garros, Australian Open. La preţul biletului pe stadion, se adaugă cel al transportului, mâncarea, cazarea, etc. Vă prezentăm 5 paşi pentru a susţine jucătorul de tenis favorit, #fărădatorii.

 

Alegeţi din timp turneul de tenis la care ştiţi că va participa jucătorul

Sunt câteva competiţii foarte importante unde jucătorii de tenis se înscriu anual. Desigur că achiziţionând biletele în avans pentru a prinde reducerile, există riscul să intervină ceva şi jucătorul să nu participe. Totuşi, acestea sunt excepţii. De exemplu, din 2011, Simona Halep a participat anual la turneele de la US Open, Wimbledon, Roland Garros, Australian Open. Cumpărând în avans biletele, puteţi economisi bani.

 

Alegeţi cu atenţie de la cine cumpăraţi biletele pentru turneele de tenis?

Înainte de a cumpăra biletele, verificaţi preţurile oferite de agenţii. Uneori acestea creează pachete care includ accesul pe stadion, cazare, poate chiar transport. Apoi comparaţi preţurile cu alte oferte online de cazare, dacă le-aţi achiziţiona individual.

 

Verificaţi ofertele early booking la bilete

Ofertele early booking au preţuri avantajoase când vine vorba de bilete la competiţii, bilete de avion, etc. Preţurile pentru cazare diferă în funcţie de sezon şi de evenimentele care au loc în perioada respectivă.

 

Organizaţi o vacanţă în perioada turneului

Dacă tot plătiţi cazarea, transportul şi masa în locaţia în care are loc turneul, interesaţi-vă ce altceva mai puteţi vizita în zona respectivă. În majoritatea oraşelor găsiţi obiective turistice pe care le puteţi vizita gratuit.

 

Aceşti 5 paşi vă pot ajuta să cheluiţi mai puţini bani când vă susţineţi jucătorii de tenis favoriţi. Citiţi şi articolul Vacanţă fără datorii, veţi afla alte sfaturi utile.